FJOAL KONSTRUKSION

Punime & Konstruksione Metalike

Konstruksione Metalike

Ofrojmë konstruksione të ndryshme metalike për projekte private ose shtetërore…

Prerje me Lazer

Bëjmë Prerje Metali me Lazer. Makineri e teknologjisë së kohës që mundëson uljen e kostos së prodhimit…

Prodhim & Montim

Prodhojmë, Transportojmë dhe Montojmë çfarëdo llojë projekti privat ose publik, kudo që ju ndodheni…

ÇfarË OfrojmË

L

Konstruksione Metalike

Ofrojmë konstruksione të ndryshme metalike për projekte private ose shtetërore. Prodhojmë, transportojmë dhe montojmë projekte të ndryshme konstruksionesh metalike për projekte private ose publike. Cilësia mbetet gjithmonë e para.

L

Prerje me Lazer

Bëjmë Prerje Metali me Lazer. Makineri e teknologjisë së kohës, e cila mundëson prodhim konstruksionesh dhe struktura të ndryshme me dizenjo sipas kërkesës tuaj, duke shkurtuar kohën dhe duke ulur koston e prodhimit.

L

Punime Hekuri

Ofrojmë punime hekuri të ndryshme për projekte private ose shtetërore. Prodhojmë, transportojmë dhe montojmë projekte të ndryshme private ose shtetërore.

L

Shkallë Metalike

Ofrojmë shkallë metalike për shtëpi apo ambjente të ndryshme pallati, biznesi, industriale, etj..! Prodhime cilësore me madhësi të ndryshme për çfarëdo llojë projekti.

L

Kangella Metalike

Ofrojmë kangjella të ndryshme metalike për rrethime shkallësh, ballkonesh apo çfarëdo llojë ambjenti tjetër privat ose ambjent biznesi. Ofrojmë punime cilësore dhe në kohë të shpejtë.

L

Sinjalistikë Rrugore

Prodhojmë struktura të ndryshme metalike për projekte urbane apo sinjalistika të ndryshme rrugore. Prodhojmë gjithçka sipas kërkesës tuaj, në kohë të shpejtë dhe me cilësi të garantuar.

Rreth Nesh

Me eksperiencë mbi 25 vite në tregun Shqiptar, ne specialistët e punumit të hekurit vazhdojmë punën tonë me një emër të ri “FJOAL KONSTRUKSION”.

Ofrojmë konstruksione metalike dhe çdo llojë punimi hekuri, sipas kërkesës tuaj.

 

Eksperiencë mbi 25 Vite

Kemi eksperiencë shumëvjeçare në tregun vendas dhe të huaj, duke ofruar shërbime cilësore dhe në kohe të shpejtë.

Përkushtim

Ne kujdesemi për çdo detaj, si gjatë prodhimit ashtu edhe gjatë transportit dhe montimit. Ofrojmë profesionalizëm për çdo punim.

Inovacion

Në punishten tonë ne punojmë me staf të kualifikuar dhe me teknologjinë e kohës, ndër to, makineria lazer e prerjes së metalit.

Garanci

Duke ofruar produkte cilësore ne gjithshtu ofrojmë garanci dhe siguri për punën dhe shërbimet e kryera.

Prerja me Lazer

Bëjmë Prerje Metali me Lazer. Makineri e teknologjisë së kohës, e cila mundëson prodhim konstruksionesh dhe struktura të ndryshme me dizenjo sipas kërkesës tuaj, duke shkurtuar kohën dhe duke ulur koston e prodhimit.

PARTNERËT