RRETH NESH

Me eksperiencë mbi 25 vite në tregun Shqiptar, ne specialistët e punumit të hekurit vazhdojmë punën tonë me një emër të ri “FJOAL KONSTRUKSION”.

Misioni Jonë

Ne kemi mision që të ofrojmë kënaqesi dhe cilësi “perfekte” në punët që ne ofrojmë. Duam të jemi të besueshëm për çdo klient, për të arritur përhapje më të gjerë të shërbimeve tona, si në Shqipëri ashtu edhe në Europë.

MISIONI JONË

Ne kemi mision që të ofrojmë kënaqesi dhe cilësi “perfekte” në punët që ne ofrojmë. Duam të jemi të besueshëm për çdo klient, për të arritur përhapje më të gjerë të shërbimeve tona, si në Shqipëri ashtu edhe në Europë.

SHËRBIMET TONA

Konstruksione Metalike

Ofrojmë konstruksione të ndryshme metalike për projekte private ose shtetërore. Prodhojmë, transportojmë dhe montojmë projekte të ndryshme konstruksionesh metalike për projekte private ose publike. Cilësia mbetet gjithmonë e para.

Prerje me Lazer

Bëjmë Prerje Metali me Lazer. Makineri e teknologjisë së kohës, e cila mundëson prodhim konstruksionesh dhe struktura të ndryshme me dizenjo sipas kërkesës tuaj, duke shkurtuar kohën dhe duke ulur koston e prodhimit.

Punime Hekuri

Ofrojmë punime hekuri të ndryshme për projekte private ose shtetërore. Prodhojmë, transportojmë dhe montojmë projekte të ndryshme private ose shtetërore.

Shkallë Metalike

Ofrojmë shkallë metalike për shtëpi apo ambjente të ndryshme pallati, biznesi, industriale, etj..! Prodhime cilësore me madhësi të ndryshme për çfarëdo llojë projekti.

Kangella Metalike

Ofrojmë kangjella të ndryshme metalike për rrethime shkallësh, ballkonesh apo çfarëdo llojë ambjenti tjetër privat ose ambjent biznesi. Ofrojmë punime cilësore dhe në kohë të shpejtë.

Sinjalistikë Rrugore

Prodhojmë struktura të ndryshme metalike për projekte urbane apo sinjalistika të ndryshme rrugore. Prodhojmë gjithçka sipas kërkesës tuaj, në kohë të shpejtë dhe me cilësi të garantuar.

disa nga partnerËt tanË